Om Os

Kazambo er et nyt firma etableret i 2015. Kazambo’s medarbejdere har trods virksomhedens unge alder  en lang erfaring inden for sportens verden og et meget bredt netværk inden for erhvervslivet. Vi sætter en ære i at skræddersy de enkelte tilbud til den enkelte, således at alle behov bliver opfyldt.

Vores Arbejde

Kazambo samarbejder med Enjoy Sport og New Wave og servicerer sportsklubber med kvalitetsklubtøj både med spilledragter og klubtøj. Samarbejdsklubber får tilbudt egne klubportaler, hvor medlemmerne nemt og hurtigt kan bestille det aktuelle klubtøj, så klubbens medlemmer altid er iklædt klubbens farver og beklædning. Det samme gælder til skoler.

Kazambo tilbyder også salg til virksomheder og deres personaleforeninger. Til virksomhederne kan Kazambo tilbyde specialproduktioner af jakker og fritidstøj til de ansatte, eller som firmagaver, mens personaleforeninger kan få gode indkøbsaftaler.

Privatpersoner kan via kazambo’s hjemmeside købe sports- og fritidstøj af høj kvalitet. Her vil alle vores brands være til salg for alle.

Kazambo går ikke på kompromis med kvaliteten!

Vores Team

 

MOGENS ANDERSEN
MOGENS ANDERSEN
Måske dig
Måske dig

UDSTYR I HØJESTE KVALITET

Følg os

Følg os på vores Facebook side. Her kan du se de seneste nyheder, tilbud og produkter.